• +36-70/883-5060
  • rpm@chiptuner.hu | 2750 Nagykőrös, Rózsa u.

DSG & Indító Vezérlés

DSG & Indító Vezérlés

DSG sebességváltó és Indító Vezérlés a Chiptuner
támogatásával

A DSG és a beépített indító vezérlés (Launch Control) kiemelkedő vezetési élményt biztosít.
Azonban előfordulhat, hogy nem elég gyors a váltás, ahogy a járművezetők szeretnék, vagy nem használja ki a benne rejlő lehetőséget. Ebben az esetben a Master Performance Tuning segíthet.

DSG Sebességváltó

A Master Performance Tuning újra kalibrálja a DSG sebességváltót. A váltás a sebességváltóra körülbelül 0,85 másodperc alatt hat (“0” -ból első sebességi fokozatban), ez nagy mértékben változhat függően, hogy melyik sebességifokozatot váltjuk melyik sebességi fokozatra (5.-ből 6.-ba ez már csak kb 0,35 másodperc). A gyárilag kalibrált sebességváltó váltási sebességét a tuning után 50%-kal rövidebb váltási időre módosítjuk. A motor tuning után a DSG sebességváltó szinkronizálható a motor új maximális nyomatékával, hogy a sebességváltó biztosíthassa a motor maximális teljesítményét.

Az indulást nagyobb vagy alcsonyabb (RPM) fordulat / perc -re lehet kalibrálni a hatékonyabb gyorsulás elérése érdekében. A DSG sebességváltó és az Indítás Vezérlése (Launch Control) motor tuning nélkül is be lehet állítani, ha valakinek csak a gyorsabb valtás és a Launch Control a lényeg.

ECO Mode

Gyári váltási sebesség 100%
30% gyorsabb 70%

SPORT Mode

Gyári váltási sebesség 100%
40% gyorsabb 60%

TIPTRONIC Mode

Gyári váltási sebesség 100%
50%-kal gyorsabb 50%

Indítás Vezérlés

A Volkswagen/Audi Csoport autóinak indítóvezérlőit általában 3200 – 4000 fordulat / perc körül állítják be.
Ez módosítható a  kívánt fordulatszámra, amely hatékonyabban biztosítja a szükséges nyomaték átadást és a gazdaságosabb működést.

DSG Speed Up – motor tuning mellé
DSG Speed Up – motor tuning nélkül

55,000 Ft
79,000 Ft